За нас

ЕТ „ЛТМ” е създадена през 1993г., с основна дейност дизайн и производство на клавиатури и лицеви панели. С течение на времето развива дейността си и разширява производството. През 2006г. започва производство на печатни платки. В началото на 2009г. в дейността си включва и повърхностен монтаж на елементи (SMD- монтаж) . В момента фирмата е разделена на яколко отдела:

– „Цех за производство на печатни платки” – производство на еднослойни, двуслойни и многослойни печатни платки; гъвкави печатни платки; комбинирани гъвкава с твърда печатна платка.

– „Отдел за SMD- монтаж” – в този отдел се включва още и производството на метални стенсили за SMD-монтаж.

– “Отдел за дизайн и производство на клавиатури” – като една от главните дейности на фирмата, можем да твърдим че сме експерти в производството на лицеви панели, клавиатури- мембранни и капацитивни.Проектираме и изработваме лицеви панели върху метал, пластмаса, поликарбонатно и полиестерно фолио, стъкло, PVC и други.

– „Отдел за сито и тампонен печат” – в този отдел се извършва тампонен печат за надписване на рекламни материали, електронни компоненти, маркиране на различни детайли. Сито печат върху разнородни материали.

– „Отдел за химическо и механично гравиране” – гравиране на рекламни и информацонни табели; фрезоване, обработка и полиране на плексиглас, стъклотекстолит и други материали.

– „Отдел за дизайн и производство на нестандартно електронно оборудване” – тук се включва проектиране и изработване на системи за автоматизация на производството; проектиране и изработване на системи за сигурност; електронно оборудване за игрални зали.

Поради разнородната си дейност фирмата има много клиенти от различни сфери. Дългогодишни клиенти са ни „Индустриален софтуер” АД; „Бимко” ЕООД; „Би Ем Ес Продъкшън” ООД; „Делтаком Електроникс”; „ЕПИК Електроник асембли”; „Мауер Локинг Системс”; “Унисист” ООД; „Еликом”; „АТМ- Електроникс”; „Карат Електроникс”; „Тремол” ООД; „В-конверт”; „ЕТА-17”; „Смартком България”; „Ай Ти Софт”; „Абмед”; „Визоник Технолоджи”; „Окто-7”; „Телетех”; Ромтех-3S-Враца”; „Сектрон”; „BSM”; „ХИС”; „Алфа съплайс” и много други. Фирмата работи пряко с фирми извън България: „Lunatone Industrielle GmbH”; “Quantum Research Group”; „Novatronic”. Ежемесечно получаваме заявки за изработване на изделия от всички изброени по-горе фирми. В момента фирмата е в преговори с чужди компании за прехвърляне на тяхното производство в България.